Bouwpromotor

Gespecialiseerd in residentiële projecten

Onze passie is het ontwikkelen, bouwen en verkopen van vastgoed. Bij Hestia Bouw is ieder project uniek en volgens uw wens. U kan ook bij ons terecht indien u een bouwgrond te koop heeft.

Onze projecten

Een bouwproject bespreken?

Neem contact op met ons en wij maken een afspraak om uw wensen en verwachtingen met u te bespreken.

Uitstekende prijs-kwaliteitsverhouding

We streven naar een harmonieuze combinatie van traditie en vernieuwing met extra aandacht voor efficiënte ruimteverdeling, voorzien van alle comfort.

Nieuwbouw

Wij zijn gespecialiseerd in nieuwbouw en bieden een uitstekende prijs-kwaliteitsverhouding aan. Wij streven naar een harmonieuze combinatie van traditie en vernieuwing met extra aandacht voor stijlvolle en efficiënte ruimteverdeling, voorzien van alle comfort.

Verkoop en verhuur

Wij hebben ook een afdeling Hestia Immo indien u ook uw woonst wenst te verhuren of te verkopen.

Renovaties

Wenst u te renoveren, dan helpen wij u graag verder. Totaalrenovaties & energiezuinige verbouwingen, Hestia Bouw gaat samen met jou op zoek naar het ideale plan.

15 jaar ervaring

We hebben reeds 15 jaar ervaring in de vastgoedsector, renovaties van woningen, aankoop/verkoop/verhuur van opbrengstwoningen, gespecialiseerd in nieuwbouw.

Ervaren aannemers

Wij werken samen met ervaren aannemers, die reeds jarenlang actief zijn in hun vak. Hun reputatie biedt dan ook het extra vertrouwen.

Tevreden klanten

Hestia Bouw staat voor stijlvol en efficiënt bouwen met inspraak van onze klanten. We betrekken de klant van bij de start van het project.

Telefoonnummer:

0032494 808762

 

Emailadres

info@hestiabouw.be