Projecten / Te koop

Molenstraat 230 te Eeklo

Dit project ligt vlakbij het winkelcentrum en verschillende invalswegen met een vlotte bereikbaarheid. Deze residentie omvat 25 moderne en energiezuinige appartementen. Hierbij staat het creëren van een parkgevoel met een wijds uitzicht centraal. Uiterst aangenaam wonen.

Merendreedorp 17

Dit is een gebouw bestaande uit 7 appartementen. 

Deze appartementen zijn heel ruim en lichtrijk ingedeeld, met een garagebox aanpalend aan het gebouw. 

 

Grote Markt Zelzate, residentie Mercatus

9 lichtrijke appartementen

Ruime en lichtrijke appartementen met leefruimte, open keuken, badkamer, 1 à 2 slaapkamers. De dakappartementen beschikken over een grote mezzanine, die tevens kan dienen als tweede slaapkamer of hobbykamer of bureel. De leefruimtes van de appartementen zijn zuidelijk gericht. Alle appartementen zijn voorzien van domotica en vloerverwarming. Centraal staat de energiezuinigheid en de comfortabele woongelegenheid in het centrum van de stad.

 

Een bouwproject bespreken?

Neem contact op met ons en wij maken een afspraak om uw wensen en verwachtingen met u te bespreken.

Moderne architectuur

We bieden veel aandacht aan een moderne hedendaagse stijl. Als klant bij Hestia Bouw bent u zeker dat er gebouwd wordt met de nieuwste technieken.

Energiezuinig bouwen

We streven naar een laag energiepijl. We hanteren daarvoor een energievriendelijke indeling en isolerende bouwmaterialen volgens de huidige normen.

Afwerking naar uw smaak

U heeft inspraak in de afwerking naar uw wensen met gebruik van duurzame materialen. Een open en transparante communicatie staat hierin centraal.

Telefoonnummer:

0032494 808762

 

Emailadres

info@hestiabouw.be